ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ-Εκλογές στο τέλος της τετραετίας σύμφωνα με την συνταγματική πρόβλεψη

Πολιτική

Ο πρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε για να απαντήσει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται με την ολοκλήρωση της τετραετίας

Στο τέλος της τετραετίας θα γίνουν οι εκλογές σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Κυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ρωτήθηκε για να απαντήσει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται με την ολοκλήρωση της τετραετίας ώστε να μπορεί ο πολίτης να αξιολογήσει το κυβερνητικό έργο και να πάρει τις αποφάσεις του πριν φτάσει στην κάλπη.

«Ο πρωθυπουργός έχει προσδιορίσει το χρόνος και έχουμε μπροστά μας  παραπάνω από ένα χρόνο ωφέλιμο ώστε να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο. Οι κυβερνητικές θητείες να εναρμονιστούν με την συνταγματική πρόβλεψη. Καιρός είναι να προσαρμοστεί το πολιτικό σύστημα στην συνταγματική πρόβλεψη.  Οι πολίτες να μπορούν να κρίνουν- η τετραετία είναι ικανός χρόνος, σε ποιον θα παραδώσουν και πάλι το τιμόνι της χώρας» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας ανέφερε ότι «ο εμβολιασμός είναι ακίνδυνος,  ασφαλής και αποτελεσματικός. Όλα τα πρόβλημα έχουν λύση και απάντηση και μάλιστα διαθέσιμη: Τον εμβολιασμό!

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ