Κ. ΚΑΨΑΛΗΣ – Η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει

Πολιτική

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κων/νος Καψάλης μέσω γραπτής ανακοίνωσης ευχαριστεί τους πολίτες που του έδειξαν εμπιστοσύνη και τους υποψηφίους της παράταξής του για την υποστήριξη ενώ συγχαίρει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ο κ. Καψάλης εξελέγη με 56,24% και ανανέωσε για ακόμα μία φορά τη θητεία του.
«Η νίκη του συνδυασμού μας αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Πωγωνίου με την ίδια εργατικότητα, συνέπεια και εντιμότητα που δείχνουμε τόσα χρόνια. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει συνεχίζει να έχει γερά δεσμά που ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο μέσα από το σεβασμό και τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου. Εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τέλος, συγχαίρω τις παρατάξεις που θα αποτελούν την αντιπολίτευση ευχόμενος να έχουμε αγαστή συνεργασία.
Η επόμενη μέρα έχει ήδη έρθει στο Δήμο Πωγωνίου και η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα», αναφέρει.
Ακόμη, σε δηλώσεις του στο ITV σημείωσε πως η δημοτική αρχή έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την ικανοποίησή της γιατί κατάφερε τα τελευταία χρόνια με τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις που έλαβε να ενισχύσει αναπτυξιακά έργα για την περιοχή όπως το εργοστάσιο εμφιάλωσης της εταιρείας ΒΙΚΟΣ, το αιολικό πάρκο στον Κασιδιάρη αλλά και κάποια μικρά υδροηλεκτρικά έργα που αποφέρουν επιπλέον έσοδα στο δήμο.
Κληθείς να σχολιάσει τέλος το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών και την εύκολη επικράτηση Καχριμάνη ο Κ. Καψάλης τόνισε πως είναι προφανές ότι το εκλογικό σώμα εκτίμησε το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Ηπείρου και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που έδωσε τόσο μεγάλη έκταση στην επικράτηση του κ. Καχριμάνη.