Γ. ΣΟΥΚΟΥΒΕΛΟΣ – Το Ζαγόρι χρειάζεται νέα πνοή

Πολιτική

Τους Ζαγορίσιους να προσέλθουν στις κάλπες την επόμενη Κυριακή και να δώσουν ένα μήνυμα αλλαγής καλεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος ο οποίος κέρδισε τον πρώτο γύρο με 38,60% ενώ ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Σπύρου πήρα 31,56%.
Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Γ. Σουκουβέλος ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και σημειώνει: «Το μήνυμα από τις εκλογές είναι σαφές και δεν χωρά παρερμηνείες: Οι Ζαγορίσιοι με την ψήφο τους και με μεγάλη πλειοψηφία, έκριναν πως η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει κλείσει τον κύκλο της και χρειάζεται μια νέα πνοή, αλλαγή πορείας στο Δήμο μας.
Την εντολή να αναμετρηθεί το σήμερα με το αύριο, την έδωσαν σε εμένα και την παράταξή μου, τη «Νέα Εποχή».
Την ερχόμενη Κυριακή αυτή η εντολή πρέπει και θα γίνει πλειοψηφικό ρεύμα. Καλώ λοιπόν όλους τους Ζαγορίσιους να δώσουν μαζικά το παρών στις κάλπες. Να μας δώσουν τη δύναμη ώστε να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Ζαγορίου και μέσα από τη συνεργασία και τη σύνθεση θέσεων και απόψεων, να τον οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για μας, για την επόμενη γενιά. Να μη λείψει κανείς από τις εκλογές της Κυριακής. Τιμήστε την παράταξη «Ζαγόρι Νέα Εποχή» και εμένα για αυριανό σας Δήμαρχο».