ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Δεσμεύσεις για το Σταυράκι

Πολιτική

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων του Σταυρακίου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ενώ είχε την δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους και να αναπτύξει τις βασικές θέσεις της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Τα προβλήματα καθημερινότητας ήταν τα σημαντικότερα που έθεσαν οι κάτοικοι.

Ο κ. Ελισάφ επανέλαβε ότι βασική δέσμευση της παράταξής του αποτελεί η οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων μέσω επαναλαμβανόμενης πάγιας προκαταβολής ώστε πολλά από τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες και παρέμβαση του κεντρικού δημαρχείου. Μείζονος σημασίας για την περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία και τους κατοίκους είναι η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου και η σύνδεσή του με τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Στις επιμέρους δεσμεύσεις της παράταξης περιλαμβάνονται:

-Η δημιουργία κεντρικής πλατείας στο Σταυράκι.

-Η ανακατασκευή και αναβάθμιση του υφιστάμενου χώρου στέγασης του Πνευματικού Κέντρου και του Ιατρείου ώστε να αποτελέσει έναν χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων.

-Η εκπόνηση μελέτης για το κτίριο του δημοτικού σχολείου ώστε να δημιουργηθούν χώροι που θα καλύπτουν τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες.

-Η κατασκευή πεζοδρομίων σε κεντρικούς οδούς του Σταυρακίου.

-Η ανάπλαση και η αναμόρφωση του υφιστάμενου κοινόχρηστου χώρου στις Εργατικές Κατοικίες Σταυρακίου.

-Η δημιουργία παιδικής χαράς στον οικισμό Τσιφλικόπουλου.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρακίου που αποτελούν μια δυναμική ομάδα που εγγυάται την ουσιαστική εκπροσώπηση της Κοινότητας και την δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της.

Υποψήφιοι είναι οι: Ζωή Αλεξίου, Ναυσικά Αυδίκου-Κολιοπάνου. Θεοφάνης Γεροδήμος, Θεοπίστη Γιοννανίδου- Λιάτσου, Γιώργος Δημακόπουλος, Αλέξανδρος Ιακωβίδης, Χρυσούλα Κασιούμη- Κύρκου, Γεώργιος Παππάς Γώγος, Σοφία Φίνου.