Έρχεται το Photometria International Photography Festival

Εκδηλώσεις

Το Photometria International Photography Festival με χαρά ανοίγει τις πόρτες του για 11η συνεχόμενη χρονιά.
Με σύνθημα «έχω ένα όνειρο» που παραπέμπει στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα για 11η χρονιά.
«Η λέξη όνειρο παραπέμπει στο φανταστικό ή υπερκόσμιο στοιχείο. Το όνειρο ως βασικός μοχλός του υπερρεαλισμού ενθαρρύνει τις καταστάσεις απελευθέρωσης της ανθρώπινης φαντασίας. Η δύναμη που κατέχει η εικόνα μέσω της φωτογραφίας μπορεί να απεικονίσει τη πολυσημία αυτή» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών του Φεστιβάλ.
Ο Παναγιώτης Παπουτσής και ο Παναγιώτης Παππάς, δυο από τους βασικούς διοργανωτές του φεστιβάλ Photometria κάλεσαν τους πολίτες στην σημερινή επίσημη έναρξη.
Σήμερα, Τετάρτη στα Παλιά Σφαγεία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ.Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων, από 29.5 έως 9 Ιουνίου.
Τα αποτελέσματα των 3 βραβείων θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουνίου στην τελετή λήξης του Photometria International Photography Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Δ. Χατζής (πρώην Παλαιά Σφαγεία) Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν.