ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ – «Δεσμευόμαστε για την αποκατάσταση των προβλημάτων καθημερινότητας»

Πολιτική

Την Κυριακή 12 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας επισκέφτηκε τις κοινότητες Μαρμάρων, Σταυρακίου και Νεοχωρόπουλου. Ο κ. Γκόντας συζήτησε με πλήθος κατοίκων που προσήλθαν για να τον ενημερώσουν για συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που κυρίως αφορούν την καθημερινότητά τους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας ξεκαθάρισε ότι η αποκατάσταση των προβλημάτων της καθημερινότητας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στο πρόγραμμα της παράταξης. Όπως δήλωσε «Πριν προχωρήσουμε στην συνέχεια των οραματικών μας έργων, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας, δεσμευόμαστε για την πλήρη αποκατάσταση, όχι με πρόχειρο τρόπο αλλά με μόνιμο, όλων των προβλημάτων της καθημερινότητας σε όλο το εύρος του Δήμου μας, όπως πεζοδρόμια, φωτισμός, δρόμοι, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι, πλατείες και αδέσποτα ζώα».
Ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε ακόμη τις κοινότητες Πλατάνου, Χαροκοπίου, Μουζακαίων (Κυπαρίσσια), Γορίτσας και Κουτσελιού την Δευτέρα 13 Μαΐου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Γκόντας συζήτησε με τους κατοίκους και τοπικούς συμβούλους των ανωτέρω περιοχών και ενημερώθηκε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν την καθημερινότητα.
Παράλληλα με τα προβλήματα της καθημερινότητας, εκφράστηκαν από την πλευρά των κατοίκων σοβαροί προβληματισμοί και για μείζονος σημασίας περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α.
Ο κ. Γκόντας τόνισε, τέλος, πως η παράταξή του διαθέτει τόσο την γνώση και την εμπειρίαφέρει τον Δήμο σε εύρυθμη λειτουργία.