Ακρίβεια, πολιτική προστασία και κράτος δικαίου στο επίκεντρο

Πολιτική

Ακρίβεια, πολιτική προστασία και κράτος δικαίου τέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής που άσκησε η πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στα Γιάννενα στα πλαίσια της παρουσίας της στην προεκλογική εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον – Τόπος να Ζεις».

Έθεσε τρία κεντρικά θέματα που είναι η ακρίβεια, η πολιτική προστασία αλλά και η δικαιοσύνη.

Αναφορικά με το τεράστιο θέμα της ακρίβειας που σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά η κα Αποστολάκη μίλησε για μια «απρόθυμη» κυβέρνηση που δεν κάνει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο και αφήνει ανεξέλεγκτο το κύμα των αυξήσεων να «καταπίνει» το εισόδημα των καταναλωτών.

Έκανε λόγο για «ασύδοτη αισχροκέρδεια» ενώ μίλησε για τα  μέτρα που έχει προτείνει μεταξύ των οποίων η μείωση του ΦΠΑ, κάτι που έγινε με σημαντικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Στο επίκεντρο εξαιτίας και της επικαιρότητας και η λειτουργία της πολιτικής προστασίας που φαίνεται εντελώς ανέτοιμη να λειτουργήσει και να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα λέγοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όσα συμβαίνουν στο Βόλο ή στην Εύβοια.  «Κυβέρνηση βρίσκεται στο πέμπτο έτος της και τα πεπραγμένα της είναι αρνητικά και μελανά», είπε.

Τέλος, επανέφερε το θέμα των υποκλοπών και επιτέθηκε στην κυβέρνηση καθώς είχε υποσχεθεί ότι «θα κάνει ό,τι μπορεί για την διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά με τις δυο αλλαγές- εκπαραθυρώσεις δύο μελών της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών προσπαθεί να ολοκληρώσει  την συγκάλυψη του σκανδάλου».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ