Το Νησί είναι μια υπέροχη διέξοδος

Νέα

Γέμισε από κόσμο το σαββατοκύριακο το Νησί των Ιωαννίνων

Γέμισε από κόσμο το σαββατοκύριακο το Νησί των Ιωαννίνων που αποτελεί μια από τις πιο απολαυστικές αποδράσεις τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για τους ανθρώπους της εστίασης αλλά και για όσους έχουν εκεί τις επιχειρήσεις τους καθώς με το άνοιγμα άρχισε και η κινητικότητα. Η ικανοποίηση είναι διάχυτη και όλοι εύχονται να αυξηθεί η κίνηση και από ξένους επισκέπτες όταν ξεκινήσουν και οι εκδρομές.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Νήσου κ. Άρης Λιούμπος ερωτηθείς, είπε ότι με το πρώτο άνοιγμα κατακλύστηκε, κυρίως από γιαννιώτες, το νησάκι.

«Άνοιξαν τα μουσεία, οι μονές αλλά και όλα τα καταστήματα στο Νησί. Ο κόσμος, ειδικά το Σαββατοκύριακο, ήταν πολύς και γέμισαν τα σοκάκια. Ήταν μια ευχάριστη στιγμή για όλους μας και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και οι επισκέπτες άλλων περιοχών και χωρών».

Άνοιξαν όλα!

Τέλος, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τις οικονομικές στηρίξεις σε καταστήματα του Νησιού που έμεναν εκτός αφού δεν μπορούσαν ούτε με click away ούτε με click inside να δουλέψουν, ο κ. Λιούμπος υποστήριξε ότι επαναλειτουργούν όλα αλλά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σύνολό τους όλα τα εμπορικά εξαιτίας της πανδημίας. «Έχουν ξεκινήσει όλοι και ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα».
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ