ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΣΙΟΣ -«Δεν ρυπαίνουν την πόλη με αφίσες οι μεσίτες»

Νέα

Την διαβεβαίωση ότι οι οργανωμένοι μεσίτες δεν ρυπαίνουν με αφίσες την πόλη των Ιωαννίνων δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών

Την διαβεβαίωση ότι οι οργανωμένοι μεσίτες δεν ρυπαίνουν με αφίσες την πόλη των Ιωαννίνων δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θοδωρής Μπάσιος στον απόηχο της σύσκεψης που έγινε στην Περιφέρεια Ηπείρου με θέμα την αφισορύπανση.

Ο κ. Μπάσιος ξεκαθαρίζει ότι τα μεσιτικά γραφεία του Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων δεν προβαίνουν σε καμία ανάρτηση ενοικιαστηρίων στην πόλη και εξηγεί ότι «όποιο banner υπάρχει σε κολώνες είναι νόμιμα βαλμένο και τα μεσιτικά γραφεία πληρώνουν τα αντίστοιχα δημοτικά τέλη στον Δήμο Ιωαννίνων για αυτά. Ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων κατά εξακολούθηση προσπαθεί να εξαλείψει το φαινόμενο της αφισορρύπανσης στην πόλη».

Κάνει αναφορά σε συνάντηση που είχε γίνει με τον αείμνηστο Μωυσή Ελισάφ στον οποίον και είχαν επισημάνει το πρόβλημα ζητώντας την ανάληψη πρωτοβουλιών και την λήψη μέτρων για την εξάλειψη του . «Θα πρέπει να περάσουμε στην συνείδηση των πολιτών ότι η ανεξέλεγκτη ανάρτηση ενοικιαστηρίων σε δέντρα και κολώνες δίνει μια κακή εικόνα για τα Γιάννενα !  Οι επισκέπτες πρέπει να κρατάνε μια εικόνα μιας καθαρής πόλης ώστε η μία τους επίσκεψη να επαναληφθεί και να διαδοθεί με όλα τα οφέλη για την τοπική κοινωνία» υπογραμμίζει ο κ. Μπάσιος.

Τέλος, ενόψει της φοιτητικής περιόδου επαναφέρουν το πρόβλημα της παραμεσιτείας προτρέποντας τους πολίτες που αναζητούν στέγη να απευθύνονται στα νόμιμα μεσιτικά γραφεία τα οποία και βρίσκουν στην ιστοσελίδα ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης χάνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ