Στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ο Σπ. Κωνσταντόπουλος

Νέα

Μια συνάντηση έξω από το πολιτικό κλίμα των ημερών

Μια ιδιαίτερα ζεστή συνάντηση με το Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Σπ. Κωνσταντόπουλος. Μια συνάντηση έξω από το πολιτικό κλίμα των ημερών που γέμισε όμως, με δύναμη τον υποψήφιο βουλευτή.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος άκουσε με προσοχή τον ποιμενάρχη του χριστιανορθόδοξου πληρώματος των Ιωαννίνων να περιγράφει το όραμά του για το κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, έργο που απευθύνεται στις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας αλλά και στους πιο εμπερίστατους από τους συνανθρώπους μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ως γνωστόν, αναπτύσσει αυτό τον καιρό, μια φιλόδοξη πρωτοβουλία για την συμπλήρωση των δομών του Γηροκομείου των Ζωσιμάδων, με την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για συγκεκριμένες παθήσεις σε ηλικιωμένους. Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να παράσχει κάθε βοήθεια που μπορεί, στο πλαίσιο των επαγγελματικών του δυνατοτήτων.

«Το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων πρέπει να αγκαλιαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, επιχειρήσεις και φορείς, να γίνει υπόθεση όλων» τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κωνσταντόπουλος.