Στις εσωκομματικές κάλπες η ΝΔ

Νέα

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου, τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ προκειμένου να εκλέξουν τα εσωκομματικά όργανα και τους συνέδρους του κόμματος.

Η σημαντικότερη αναμέτρηση είναι αυτή που αφορά την εκλογή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ιωαννίνων με τρεις υποψήφιους να διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία.  Γιώργος Δέντσικας, Γιώργος Μανουσαρίδης και Λένα Σταμάτη δίνουν την μάχη του σταυρού  για την προεδρία.

Όλα έτοιμα – Τρεις οι κάλπες

Η αντιπρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Έλενα Σταύρου μίλησε για την διαδικασία των εκλογών καλώντας όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν- περί τα 1.500 άτομα σε όλη το Νομό Ιωαννίνων, να τηρήσουν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τον συνωστισμό. Η κα. Σταύρου υποστήριξε ότι όλη η διαδικασία κινήθηκε ομαλά ενώ αναφέρθηκε και στα σημεία που θα στηθούν οι κάλπες για την διεξαγωγή των εκλογών.

Ουσιαστικά θα στηθούν τρεις κάλπες με διαφορετικά ψηφοδέλτια: Μια για την προεδρεία, μια για τις 9 θέσεις της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και ακόμη μια για την εκλογή συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα εξής σημεία:

1)  ΔΗΜΤ.Ο. Κέντρου Ιωαννίνων Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Ζωσιμάδες”

2)  ΔΗΜΤ.Ο. Ζαγορίου ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ (ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΟΙ)

3)  ΔΗΜΤ.Ο. Κόνιτσας ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

4)  ΔΗΜΤ.Ο. Πωγωνίου ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (ΚΑΛΠΑΚΙ)

5)  ΔΗΜΤ.Ο.  Βορείων Τζουμέρκων ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ (ΠΡΑΜΑΝΤΑ)

6)  ΔΗΜΤ.Ο Μετσόβου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

7)  ΔΗΜΤ.Ο. Δωδώνης ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΥΦΟΒΟΥ

8)  ΔΗΜΤ.Ο. Ζίτσας ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.Σ. (ΕΛΕΟΥΣΑ)

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ