ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Έκλεψε τις εντυπώσεις στη Food Expo

Νέα

Στη Food Expo 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη συμμετείχε το τριήμερο 16 – 18 Μαρτίου η Περιφέρεια Ηπείρου.
Στην έκθεση συμμετείχαν περί τους 1.300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με παραγωγούς και επιχειρηματίες από την Ήπειρο να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα μοναδικά ποιοτικά τους προϊόντα τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.
Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Περιφέρεια συμμετείχε στη συγκεκριμένη έκθεση, που συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Προϊσταμένη Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου Σοφία Φούκη, πρόκειται για μία σημαντική δράση εξωστρέφειας που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά τους Ηπειρώτες παραγωγούς. «Η περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την προώθηση και προβολή των τοπικών της προϊόντων συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά στη Foodexpo. Στην Έκθεση αυτή οι Ηπειρώτες παραγωγοί και επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα μοναδικά ποιοτικά τους προϊόντα στην εγχώρια αγορά και τους ξένους αγοραστές. Παράλληλα μπορούν να προβάλλουν το γαστρονομικό πλούτο της Ηπείρου στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα γίνουν από την έκθεση», ανέφερε.