ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  – Το μαγικό παραμύθι της Σταχτοπούτας για δύο παραστάσεις

Εκδηλώσεις

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο & τα 7 Κατσικάκια & την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον Μάγο του Οζ & Την Χιονάτη με τους 7 Νάνους σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν: Τη Σταχτοπούτα του Charles Perrault.

Η παράσταση θα ανεβεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στην Αίθουσα Αρχ. Σπυρίδωνος (Ζωσιμαία Ακαδημία) στις 11.30 το πρωί και στις 17.30 το απόγευμα.

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών). Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109.

Προπώληση: 8 ευρώ. Ταμείο Θεάτρου: 10 ευρώ.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του Charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η συνέχεια επί σκηνής…

 

Συντελεστές:

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Παπαευθυμίου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Άννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Δανιήλ, Μάιρα Αλεξοπούλου ,Μαρία Καρύδη-Ψαράκου.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης, Σκηνογραφία: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου, Σχεδιασμός Φωτισμών : Νίκου Δημήτρης, Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, Ειδικές Κατασκευές: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός, Ζωγραφική: Μίνα Ασημακοπούλου, Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας.