Παράταση τριών μηνών… και βλέπουμε

Νέα

Αναβολή της εκδίκασης και παράταση τριών μηνών μέχρι δηλαδή την 1η Ιουλίου, πήραν οι συμβασιούχοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Αναβολή της εκδίκασης και παράταση τριών μηνών μέχρι δηλαδή την 1η Ιουλίου, πήραν οι συμβασιούχοι του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, οι οποίοι την Παρασκευή βρέθηκαν για ακόμη μια φορά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να δουν τι θα γίνει, διεκδικώντας από τη μεριά τους, την παραμονή στις θέσεις τους.

Ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων,  Αλέξανδρος Μάρκου σε μια σύντομη δήλωσή του μετά την παράταση των τριών μηνών που δόθηκε εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον «εμπαιγμό και την κοροϊδία» όπως χαρακτηριστικά είπε καθώς παρά τον αγώνα που έκαναν όλη την διάρκεια της πανδημίας, σήμερα, δύο χρόνια μετά, η πολιτεία τους δείχνει την πόρτα της εξόδου… εν αναμονή και των εργολάβων:

«Λυπάμαι πολύ δεν έχω λόγια για να εκφράσω όλον αυτόν τον εμπαιγμό και την κοροϊδία. Είμαστε άνθρωποι που δώσαμε τα πάντα με κίνδυνο της ζωής μας στον πόλεμο που είχαμε με τον κορωνοϊο… Ήμασταν εκεί στην πρώτη γραμμή για 600 ευρώ και σήμερα έρχονται να μας προδώσουν να μας πουλήσουν για λιγότερα από 400. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται… Εδώ στην Ελλάδα που άνθρωποι έδωσαν τη ζωή τους και τελικά τους εγκατέλειψαν και πέθαναν στην ψάθα.. λυπάμαι πολύ ο Η πολιτεία αντί να σταθεί στο πλευρό μας στάθηκε απέναντί μας. Λυπάμαι πολύ γιατί ζητάμε από τα παιδιά μας να πράττουν και να λειτουργούν με αξίες σε μία χώρα που δυστυχώς οι πολίτες γίνονται έρμαιο πολιτικών σκοπιμοτήτων…» υπογραμμίζει ο κ. Μάρκου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ