Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ – Στόχος η εύρυθμη λειτουργία όλων των δομών

Νέα

Αναμφίβολα είναι από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του Δήμου. Οι δομές πολλές και με ευρύ κοινωνικό πρόσημο. Ο ΟΚΠΑΠΑ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των δομών που ειδικά τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας της κρίσης, συνέβαλαν στην ενίσχυση πολλών κοινωνικών ομάδων.
Για τις προτεραιότητες που έχει θέσει μίλησε στο ITV, ο νέος πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δημήτρης Πάνου.
Ο κ. Πάνου με την ανάληψη των καθηκόντων του ξεκίνησε σειρά επισκέψεων και επαφών προκειμένου να σχηματίσει άποψη για όλες τις επιμέρους δράσεις τους ΟΚΠΑΠΑ που είναι πολλές.
Βρεφονηπιακοί, ΚΗΦΗ αλλά και μια σειρά από δράσεις όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Φαρμακείο. Με πάνω από 250 υπαλλήλους, ο Οργανισμός είναι από τους μεγαλύτερους που υπάρχει στο δήμο Ιωαννιτών.
Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στις συναντήσεις του συζητά τα θέματα με το προσωπικό και ενημερώνεται για την λειτουργία των δομών.
Όπως ανέφερε προτεραιότητα του είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των δομών ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.
«Ο ΟΚΠΑΠΑ είναι από τους Οργανισμούς που λειτουργεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θέσαμε σαν προτεραιότητα είναι η βελτίωση της λειτουργίας των Παιδικών και Βρεβονηπιακών Σταθμών. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Ανάλογες θα είναι οι ενέργειές μας και στις άλλες δομές όπως τα ΚΗΦΗ που έχουν πάνω από 2.000 μέλη. Θέλουμε, οι άνθρωποι που πηγαίνουν στα ΚΗΦΗ να έχουν ακόμη μεγαλύτερη και πιο ενεργή συμμετοχή σε πολλές δράσεις τις οποίες και θέλουμε να αναπτύξουμε σε συνεργασία», είπε ο κ. Πάνου δίνοντας μια πρώτη γεύση όλων όσων σχεδιάζει.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ