ΗΠΕΙΡΟΣ – Δύο συλλήψεις και μια δικογραφία

Νέα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων μέσα σε ένα 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 39χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8,8 γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 γραμμαρίου, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας σίσα, βάρους 0,7 γραμμαρίων και 26 ναρκωτικά χάπια.

Ακόμη, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, συνελήφθη ένας 56χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, σε βάρος 46χρονου για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως 11-05-2019 στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, αφαίρεσε οικοδομικά υλικά από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 60χρονου. Στο πλαίσιο ερευνών τα ανωτέρω κλοπιμαία βρέθηκαν σε αγροτεμάχιο του 46χρονου, όπου και κατασχέθηκαν.