Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ – Συνεχής ο εκσυγχρονισμός με νέο εξοπλισμό

Νέα

– Εν’ αναμονή και του μαγνητικού τομογράφου

Συνεχής είναι ο εκσυγχρονισμός του Νοσοκομείου Φιλιατών χάριν των συντονισμένων ενεργειών του διοικητή Σπύρου Δερδεμέζη. Ο κ. Δερδεμέζης δεν σταματά να διεκδικεί για το νοσοκομείο νέα μηχανήματα ώστε να ανανεωθεί το σύνολο των τμημάτων και να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.
Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Δερδεμέζης ανακοίνωσε επίσημα ότι από εδώ και στο εξής θα πραγματοποιούνται επεμβάσεις καταρράκτη από το Οφθαλμολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείο εξοπλίστηκε με τον απαραίτητο για τις επεμβάσεις εξοπλισμό και συγκεκριμένα με σύγχρονο οφθαλμολογικό χειρουργικό μικροσκόπιο, μηχάνημα φακοθρυψίας αυτόματο διαθλασιμόμετρο / κερατόμετρο, βιομετρία – παχυμετρία καθώς και καινούργια οφθαλμολογικά εργαλεία απαραίτητα για την πραγματοποίηση επεμβάσεων καταρράκτη.
Τα ανωτέρω μηχανήματα συμβάλλουν περαιτέρω στην αναβάθμιση του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου  με αποτέλεσμα να αναβαθμίζεται η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων καθώς και η δυνατότητα επιπλέον χειρουργικών επεμβάσεων» είπε ο κ. Δερδεμέζης ενώ αναφέρθηκε και στην οριστικοποίηση της προμήθειας του μαγνήτη που επίσης αναμένεται να λειτουργήσει ιδιαίτερα θετικά τόσο για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής των Φιλιατών όσο και συνολικά της Ηπείρου καθώς θα αποσυμφορηθούν τα δυο μεγάλα νοσοκομεία της Ηπείρου.
«Είναι μια σημαντική προμήθεια για το νοσοκομείο μας καθώς θα συμβάλλει στην μείωση του χρόνου αναμονής για τους πολίτες ενώ παράλληλα θα αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων όπου και εκεί ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος» ανέφερε ο κ. Δερδεμέζης που παράλληλα «τρέχει» και το θέμα της στελέχωσης ώστε όλα να λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ