Εβδομάδα κυκλοφοριακής αγωγής

Νέα

Το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» εβδομάδα κυκλοφοριακής αγωγής

Το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» εβδομάδα κυκλοφοριακής αγωγής, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων των Ιωαννίνων με στόχο τη διαμόρφωση σωστής κυκλοφοριακής συνείδησης από την κρίσιμη παιδική ηλικία.

Ειδικότερα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία μέσω διαλέξεων, οπτικοακουστικού υλικού και διαδραστικών παιχνιδιών να γνωρίσουν βασικούς κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που θα τους βοηθήσουν να κυκλοφορούν με ασφάλεια, ως παιδιά αλλά και ως μελλοντικοί οδηγοί.

Για την δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση των μαθητών μίλησε ο Διοικητής της Τροχαίας Ιωαννίνων Γρηγόρης Καρράς, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και η εκπρόσωπος του Ινστιτούτου. Όλοι τους στάθηκαν στην ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών ώστε να αναπτύξουν συνείδηση κυκλοφοριακής αγωγής και να εκπαιδευτούν στον ΚΟΚ.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ