Την τιμητική τους έχουν τα Γιάννενα και για το Πάσχα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να έρθουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να απολαύσουν τις ημέρες ανάπαυλας.
Τόσο το κέντρο της πόλης όσο και τα γύρω χωριά αναμένεται να γεμίσουν με κόσμο.
Ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Τάτσης αναφέρθηκε στην προσέλευση που είναι παραπάνω από ικανοποιητική ειδικά εάν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι επιλέγουν τα νησιά για τις ημέρες του Πάσχα. «Έχουμε ικανοποιητική προσέλευση και αναμένεται να αγγίξουμε το 80% στις πληρότητες όπως μας ενημέρωσαν οι ξενοδόχοι. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί με τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής», είπε τονίζοντας ότι τόσο τα Γιάννενα όσο και τα γύρω χωριά συγκεντρώνουν πλήθος επισκεπτών που θέλουν να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον και να κάνουν Πάσχα στο χωριό.
Ο κ. Τάτσης αναφέρθηκε και στο προηγούμενο διάστημα που ήταν ικανοποιητικό καθώς για ακόμη μια φορά είχαμε πολλές σχολικές εκδρομές και πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών για συνεδριακό τουρισμό.
«Είναι μια ανάσα τόσο οι σχολικές εκδρομές όσο και ο συνεδριακός τουρισμός που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο και αυτό είναι σημαντικό τόσο για την οικονομία της περιοχής μας όσο και για την διεύρυνση των στόχων που θέτουμε για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος», κατέληξε ο κ. αντιδήμαρχος ευχόμενος καλό Πάσχα σε όλους.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ Από την εφημ. “Πρ. Νέα” 16-4-2025