ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – Ανακύκλωση με διπλό όφελος

Νέα

Μια σημαντική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», επεκτείνεται πλέον σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.
Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι η προώθηση της ανακύκλωσης και η ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης.
Το πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και την υποστήριξη της «Συμμαχία για την Ελλάδα», ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα πιστώνονται στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και μεταλλικών κουτιών.
«Καλούμε τα μέλη μας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια καθώς με την υλοποίηση του προγράμματος και τη συλλογή των προαναφερόμενων ανακυκλώσιμων συσκευασιών συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα μέσω του ανταποδοτικού οφέλους, ενισχύουμε τα ορφανά παιδιά του προσωπικού μας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.