Δωρεάν self-test ζητά ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Νέα

Nα συμπεριληφθούν οι εκπαιδευτικοί των κέντρων ξένων γλωσσών και των φροντιστηρίων στη δυνατότητα δωρεάν χορήγησης self-test ζητά με επιστολή του ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Αρ. Πρωτ. 3594   Ιωάννινα 10/01/2022

Σύλλογος Palso Ιωαννίνων

Ριζάρη 50 45221 Ιωάννινα

Τηλ.: 2651033813 Φαξ: 2651036001 Email: [email protected]

Αξιότιμες /-οι Κυρίες, Κύριοι

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης αρχίζουν σήμερα 10/01 την λειτουργία τους μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ κάποια έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα προετοιμασίας των τμημάτων εξετάσεων. Στους χώρους αυτούς συναθροίζεται κάθε απόγευμα αρκετά μεγάλος αριθμός μαθητών – ακολουθώντας πάντοτε αυστηρά και πιστά τους κανόνες υγιεινής και Πρωτοκόλλου.

Για την πραγματική προστασία λοιπόν της μαθητικής κοινότητας , θα έπρεπε να είναι αυτονόητο το ότι θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ η χορήγηση self – test και για τους εκπαιδευτικούς στις συγκεκριμένες δομές, κατηγορία εργαζομένων που, δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, έμεινε εκτός των μέτρων που ελήφθησαν μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο κορύφωσης της πανδημίας και των μεταλλάξεων, αφού οι εκπαιδευτικοί των Κ.Ξ.Γ. και Φροντιστηρίων Μ.Ε., υποχρεούνται να πληρώνουν μόνοι τους τα self-test για όσο καιρό (!) αυτά τα απαραίτητα μέτρα λειτουργίας των εκπ/κών δομών διαρκέσουν.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι οι συνάδελφοι των Φροντιστηρίων και των ΚΞΓ είναι ένας κλάδος που πλήττεται μακροχρόνια από την παράνομη «μαύρη» διδασκαλία και δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω επιβαρύνσεις στο εισόδημά τους.

Παρακαλούμε να στηρίξετε το αίτημά μας και να παρέμβετε με όποιο τρόπο ζητώντας άμεσα να συμπεριληφθούν και οι εκπαιδευτικοί στις ιδιωτικές συγκεκριμένες δομές στη δυνατότητα δωρεάν χορήγησης self-test.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μαρία Χαραλάμπους-Τσιούρη

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Τόλη Ευαγγελία