ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΤΣΗΣ: Τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας παντού και από όλους!

Νέα

Οι εικόνες συνωστισμού σε συνδυασμό με όλα όσα έγιναν σε γνωστά παραλιακά μέρη με εκατοντάδες να διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και η ταυτόχρονη αύξηση των κρουσμάτων κορωναϊού έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και στην κοινωνία.

Εικόνες που σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν με όλα όσα πρέπει να προσέχουμε εξαιτίας του ιού που φυσικά και δεν εξαφανίστηκε! Νέοι άνθρωποι μαζεμένοι σε μπαρ χωρίς κανένα μέτρο απόστασης με τον κίνδυνο να παραμονεύει. Η αύξηση των κρουσμάτων οδήγησε και στην απόφαση να επανέλθει η καθημερινή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση ενώ σε εγρήγορση είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και τα συναρμόδια υπουργεία.

Ο πρόεδρος του σωματείου καταστημάτων Εστίασης κ. Χρήστος Τάτσης κάλεσε τους συναδέλφους του να τηρούν τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας.

Ο κ Τάτσης υποστήριξε ότι οι περισσότεροι συνάδελφοί του τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πλην ορισμένων τους οποίους και κάλεσε να συμμορφωθούν. «Οι περισσότεροι φορούν μάσκες και λαμβάνουν όλα τα μέτρα» είπε, τονίζοντας ότι διενεργούνται οι έλεγχοι από πλευράς της πολιτείας που αναμένεται μετά τις τελευταίες εικόνες να εντατικοποιηθούν.
Ο κ. Τάτσης κληθείς να σχολιάσει όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάλεσε τόσο τους ιδιοκτήτες εστίασης, όσο και τους πολίτες που και εκείνοι έχουν την ευθύνη τους, να δείξουν την δέουσα προσοχή για την αποφυγή νέου κλεισίματος αγοράς και εστίασης.

Τέλος, ερωτηθείς για την κίνηση των καταστημάτων, είπε ότι προς το παρόν βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς ο καιρός δεν είναι σύμμαχος για να βγει έξω ο κόσμος.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ