Απάντηση στην «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»

Νέα

Έδωσε απάντηση στην αιχμηρή ανακοίνωση της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ζίτσας αναφορικά με την ειδική συνεδρίαση που θα έχει χαρακτήρα απολογισμού. Η Δημοτική Αρχή σε αντίστοιχο αναφέροντας πως έστω εκπρόσωποι της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» μπορούν να προσέλθουν και να ασκήσουν κριτική δια ζώσης και όχι μέσω ανακοινώσεων.

«Είναι κρίμα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρεις μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει περάσει η προεκλογική περίοδος.

Θα μπορούσε κάλλιστα αν βρίσκεται σε διακοπές και δεν σκόπευε να τις χαλάσει, να μας ενημερώσει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είτε με επιστολή του, είτε και στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 1 Αυγούστου όπου συζητήθηκε το θέμα καθώς συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια Διάταξη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα μπορούσε να αφήσει τους συμβούλους της παράταξής του να παρευρεθούν στην εν λόγω συνεδρίαση και να μας εκθέσουν τις απόψεις, προτάσεις τους, να μας ασκήσουν κριτική για τα έργα και τα πεπραγμένα  που θα παρουσιαστούν σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, για να υποστηρίξουν άλλωστε και το ρόλο για τον οποίο εκλέχθηκαν από τους πολίτες», αναφέρεται αναλυτικά.