Στην Τούμπα με ΠΑΟΚ η πρεμιέρα του ΠΑΣ στα πλέι οφ

Αθλητικά

Τη δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Στο γήπεδο της Τούμπας εκεί όπου ξεκίνησε η φετινή ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΣ, θα ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι οφ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Η κλήρωση των δέκα αγωνιστικών των πλέι οφ με έπαθλο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έφερε τον ΠΑΣ αντιμέτωπο την προσεχή Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Γιαννιώτες να θέλουν να επαναλάβουν τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας με 0-1 με γκολ του Κόντε, λίγο πριν τη λήξη. Η κλήρωση των πλέι οφ έγινε αμέσως μετά την ομόφωνη επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος από τη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής και ο ΠΑΣ μετά τον ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί στους «Ζωσιμάδες» τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Την τρίτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άρη εκτός έδρας και μετά υποδέχεται συνεχόμενα τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αντίστοιχα. Τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου δεν ακολουθούν το πρόγραμμα του πρώτου γύρου κι έτσι πρώτα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και έπειτα αυτή με τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες», ενώ τα πλέι οφ ολοκληρώνονται για τους Γιαννιώτες εντός έδρας με τον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ημέρας και οι αγώνες του ΠΑΣ έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ολυμπιακός – Άρης

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

2η αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ολυμπιακός

3η αγωνιστική: Άρης – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4η αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

7η αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

10η αγωνιστική: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Άρης

Κυκλοφόρησαν τα νέα διαρκείας για τα πλέι οφ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοίνωσε χθες και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, που χαρακτηρίζονται προσιτές και για τους κατόχους διαρκείας της κανονικής διάρκειας, αλλά και για εκείνους που θέλουν να γίνουν τώρα κάτοχοι διαρκείας για τους πέντε αγώνες.

Η ανανέωση του διαρκείας για τη μεγάλη κερκίδα είναι στα 75 ευρώ, κάτι που σημαίνει αναλογικά 15 ευρώ για κάθε παιχνίδι ενώ αντίστοιχα για ένα νέο κάτοχο η τιμή αυτή ανεβαίνει στα 100 ευρώ. Αντίστοιχα, για τις θύρες 9-10 η τιμή είναι 50 ευρώ για τους παλιούς κατόχους και 70 ευρώ για τους νέους. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό, εκτιμάται, ότι η τιμή του εισιτηρίου για κάθε αγώνα των πλέι οφ θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ίσως να προσεγγίζει τα 30 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα.

Η αγορά των διαρκείας μπορεί να γίνει μέσω viva.gr ή απευθείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 18.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.