Ρίχνει το βάρος στην αμυντική λειτουργία

Αθλητικά

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Παναγιώτης Τσιντώτας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Παναγιώτης Τσιντώτας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού περάσει και το τυπικό κομμάτι με τις ιατρικές του εξετάσεις. Στο προπονητικό κομμάτι, η ομάδα συνεχίζει με τις γνωστές τις αναποδιές, με τους Νίνη, Κιάκο, Σόρια, Τζίμα, Καραχάλιο και Λώλη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τον Μπιλμπάο να ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα τουλάχιστον για τρείς εβδομάδες, ούτως ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Το πρόβλημα με τον Μπιλμπάο, μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ακόμη ενός χαφ, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Από κει και πέρα, η υπόλοιπη ομάδα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε αμυντική τακτική με συνεργασία μέσων και επιθετικών σε άμυνα στην κεντρική ζώνη του γηπέδου. Αρχικά οι ασκήσεις ήταν σε παθητική μορφή. Ακολούθησαν δύο τακτικά παιχνίδια, το ένα 9 εναντίον 8 και το άλλο 11 εναντίον 11.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ θα θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο που θα αμύνεται η ομάδα, δοκιμάζει κάποιες ιδέες πάνω στα προβλήματα που είδε στον Α’ γύρο, αλλά σίγουρα όλα αυτά θα δουλευτούν καλύτερα το αμέσως επόμενα διάστημα.

Σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, πλην του Παναιτωλικού δεν βρέθηκε άλλος αντίπαλος ακόμα. Έγινε μία προσπάθεια να κλειστεί φιλικό με αλβανική ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα θα αρχίσει από τις 10 Δεκεμβρίου, οπότε δεν βρέθηκε κάποια κενή ημερομηνία. Αν τελικά δεν βρεθεί δεύτερος αντίπαλος, θα γίνει ένα φιλικό παιχνίδι με την Κ19.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται το Σάββατο στις 11 το πρωί. Την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό και η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με πρωινή προπόνηση την Δευτέρα.