ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  – Η νίκη τον φέρνει κοντά στα πλέι οφ για την άνοδο

Αθλητικά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC νίκησε με 65-41 στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας την Ολύμπια και ο στόχος των πλέι οφ ανόδου φαίνεται καθαρά στο βάθος.
Μετά τα αποτελέσματα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, η 2η θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1 είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά εφικτή.
Και αυτό γιατί μετά από τις εκτός έδρας νίκες της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου επί της Πυλαίας με 55-64 και τη νίκη της ομάδας στη Λάρισα, οι τρεις ομάδες (Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Πυλαία, ΠΑΣ Γιάννινα) ισοβαθμούν στη 2η θέση με 15 νίκες και 4 ήττες.
Αν λοιπόν ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC νικήσει και στους τρεις αγώνες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος (με Άρη, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου εντός και Πιερικό/Αρχέλαο εκτός), θα τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, καθώς υπερτερεί της Πυλαίας στη διαφορά πόντων στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Στο παιχνίδι της Λάρισας, η γιαννιώτικη ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.
Διαιτητές: Μπούγλος-Τσάλλας.
Δεκάλεπτα: 13-17, 16-41, 40-57, 41-65.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Μιχαηλίδου 6(1), Σολωμού 1, Σουλιώτη 7(1), Λιάσκου 4, Σκαρλή 9(2), Πατούνη 9(3), Μοδέα 5, Μαργαρίτη, Τσιουρβά, Ζαχαρία, Μπαζούκη, Κλεισιάρη.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 6(2), Σαρηγιαννίδου 23(3), Χρηστάκη 9(2), Μεντεσίδου 9, Ξανθοπούλου 4, Ντάλα 9(3), Διαμαντοπούλου, Βρασταμηνού, Μπουκουβάλα, Γκλίναβου, Λέφα 5 (1), Πανούτσου.