Με πολλές προσδοκίες οι αθλητές

Αθλητικά

Οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ) έδωσαν ένα συγκλονιστικό ημιτελικό στο Ολυμπιακό αγώνισμα του διπλού σκιφ Ανδρών

Δημόσια συγχαρητήρια για τις αγωνιστικές δυνατότητες του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Θανάση Παλαιοπάνου που έκανε υπερήφανη την χώρα με τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο αγώνισμα του διπλού σκιφ, με το συναθλητή του Γιάννη Καλανδαρίδη (ΕΝΟΑ) έδωσε η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου τονίζοντας ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για τις επόμενες διοργανώσεις.

Όπως ανέφερε η κα. Παλαιοπάνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ράτσιτσε της Τσεχίας ο αθλητης του ΝΟΙ κατάφερε να τη συμμετοχή του στον τελικό του αγωνίσματος.

Οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ) έδωσαν ένα συγκλονιστικό ημιτελικό στο Ολυμπιακό αγώνισμα του διπλού σκιφ Ανδρών και πέρασαν δεύτεροι τη γραμμή τερματισμού, αφήνοντας μία θέση πίσω τους Ολυμπιονίκες Σίνκοβιτς.

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα, με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων του που ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα και πήρε την 6η θέση με 7:10.64. Το χρυσό κατέκτησε ο Γερμανός Ζίντλερ με 6:48.67, το ασημένιο ο Ολλανδός Τέελαρ με χρόνο 6:50.12 και το χάλκινο ο Βρετανός Τόμας με χρόνο 6:51.44.

«Το μέλλον είναι μπροστά και διαγράφεται σπουδαίο για τους έλληνες αθλητές αρκεί να δουλέψουν συστηματικά για αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Παλαιοπάνου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ