ΧΑΡΗΣ ΛΑΖΑΝΗΣ – Συνεχής απαξίωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Νέα

Δήλωση για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έκανε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης

Δήλωση για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έκανε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κρίση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα το οδηγήσει με σταθερά βήματα στην απαξίωση.

«Με την σχεδόν παμψηφεί απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που ψήφισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (και όχι την αναστολή), περνάει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο  σε μια βαθιά κρίση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος/α, που είναι κατά «του νοικοκυρέματος», μέσω του νέου Νόμου για το Μητρώο των Αθλητικών Σωματίων, αλλά ο χρόνος και ο τρόπος (μετά από 3 χρόνια πρωταθλημάτων Covid-19), είναι άκαιρος και σκληρός», τόνισε ο κ. Λαζάνης.

Σημείωσε, επίσης πως θα έπρεπε οι αρμόδιοι, να αντιληφθούν την πραγματική και μόνο κατάσταση στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για να το οδηγήσουν σε ανάκαμψη και όχι σε διακοπή.

«Και υπεύθυνα δεν είναι σίγουρα τα ερασιτεχνικά σωμάτια, τα οποία πληρώνουν, μια κόντρα άνευ αθλητικής ουσίας, και τα οποία είναι πλέον ένα βήμα πριν τον αφανισμό.  Δυστυχώς αυτή η κρίση, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του, εκεί που ήδη εδώ και έτη έχει οδηγηθεί και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ