Κοντά στον Αργεντινό Μούθκιο ο ΠΑΣ

Αθλητικά

Μια ανάσα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο 24χρονος κεντρικός χαφ Νίκολας Μούθκιο

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ Νίκολας Μούθκιο που ανήκει στην αργεντίνικη Κίλμες, είναι μια ανάσα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του epirusonline και του ITV.

Ο Μούθκιο έχει καταγράψει λίγες συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια στην Αργεντινή, δεν είναι από τις περιπτώσεις παικτών, που έρχονται με «μεγάλο» όνομα, οι συστάσεις όμως που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και στον ΠΑΣ θα προχωρήσουν πιθανότατα στην απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού, όπως έγινε πριν από δύο χρόνια με την περίπτωση Μπρένερ από τη Μπελγκράνο και με οψιόν αγοράς.

Για την Πολωνία «πετά» σήμερα η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπου στο προπονητικό του Κίελτσε θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Θαν. Στάικο να έχει από χθες στη διάθεσή του και δύο ακόμη παίκτες.

Στην αποστολή για την Πολωνία αναμένεται να είναι τόσο ο Σόρια, όσο και ο Ριένστρα τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Εντός της ημέρας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι επαφές με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Πέτρου Μπαγκαλιάνη, που αν ανακοινωθεί, θα ακολουθήσει και αυτός την αποστολή στην Πολωνία.

Οι Γιαννιώτες ζήτησαν να αγοράσουν τον παίκτη από τους πρωταθλητές, επιχειρώντας κάτι αντίστοιχο με τον Περέα από τον Παναθηναϊκό, όμως ο Ολυμπιακός δε φάνηκε να συμφωνεί με την πρόταση πώλησης και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός για δύο χρόνια με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΣ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ