Κομβικής σημασίας το ματς με τη Λαμία

Αθλητικά

Ο ΠΑΣ δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία, ότι αυτό μπορεί να γίνει στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης.

Μπορεί σε πρώτη φάση η διακοπή του πρωταθλήματος για ένα μήνα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έμοιαζε να είναι ευεργετική για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αποδείχτηκε και με την αγωνιστική της εικόνα, αλλά και με την αυτοπεποίθηση που έβγαλαν οι παίκτες στο ντέρμπι με τον πρωταθλητή. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Θαν. Στάικος, ότι η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που φάνηκε ωφέλιμο για την ομάδα και τους παίκτες, που είχαν το χρόνο να δουλέψουν απερίσπαστοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Και αν ακόμη η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό δεν ήταν ικανοποιητική, κυρίως λόγω του 0-2 και όχι τόσο της εμφάνισης, οι ίδιοι παίκτες κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, να παίξουν μονότερμα τον Ολυμπιακό, να ισοφαρίσουν το σκορ και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαν πάρει και μία ιστορική νίκη.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως τελείωσε, και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον ΠΑΣ να δίνει την προσεχή Πέμπτη στη Λαμία ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους.

Ο ΠΑΣ δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία, ότι αυτό μπορεί να γίνει στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό ξεκίνησε χθες με τον Θαν. Στάικο να βλέπει τον Παναγ. Τζίμα να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Ροσέρο ανέβασε κι αυτός ρυθμούς και λογικά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή. Απόντες παραμένουν οι Μπιλμπάο, Κιάκος και Λώλης, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και να υπολογίζεται να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» στις 4 Ιανουαρίου.

Λόγω της συνεχούς αγωνιστικής δράσης στο εξής, οι παίκτες θα πάρουν ρεπό μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων με τις προπονήσεις να γίνονται και σήμερα Σάββατο και τη Δευτέρα.