Α.Σ. ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  – Εμπειρίες και βραβεύσεις για τους μικρούς μαθητές

Αθλητικά

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do I.T.F. (JUNIOR CUP 2019) που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΤΛΑΣ»με τη συμμετοχή 30 Αθλητικών Σωματείων όπου και αγωνίστηκαν περίπου 250 παιδιά χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία, τα κιλά και την αγωνιστική εμπειρία.
Το τουρνουά Tae Kwon Do ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (08/06/2019) και ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλειο.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων συμμετείχε με 17 αθλητές – αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 11 χρονών οι οποίοι αποκόμισαν ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες και βραβεύτηκαν με μετάλλιο και δίπλωμα.
Πιο αναλυτικά συμμετείχαν οι αθλητές: Κωνσταντίνος Κοσμάς, Φίλιππος Παλαιοπάνος, Σταύρος Κρικώνης, Ψήνας Γεώργιος, Φίλιππος Κοσμάς, Λάμπρος Σιδέρης, Νικόλαος Αγγέλης, Αλέξανδρος Μαμακής, Κωνσταντίνος Κωνής, Ελευθέριος Διαμάντης, Δημήτριος Σιαμάνης, Χριστόφορος Ρεΐσης και Ιάσων Νούσης.
Και οι αθλήτριες: Βασιλική Νέσση, Αδαμαντία Γκρεμότση, Θεοδοσία – Μιχαέλα Ζήση και Ιωάννα Γκόγκα.
Η βασική ιδέα διεξαγωγής της φιλικής αγωνιστικής συνάντησης δεν είναι μόνο η ένταξη των λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών στο αγωνιστικό Tae Kwon Do. Στόχος των αγωνιστικών συναντήσεων είναι η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της αυτοπεποίθησης των παιδιών καθώς και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και αθλητικής συμπεριφοράς .
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους Γιαννιώτες αθλητές και την προπονήτρια του Συλλόγου για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία και καλεί τα παιδιά της μας να γνωρίσουν τη μαγεία της πολεμικής τέχνης του Tae Kwon Do I.T.F.