ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Τοπικά

Άνετος και χαμογελαστός συνομίλησε με τους πολίτες 

 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

Χαλαρή βόλτα στο κέντρο των Ιωαννίνων έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης- παρουσίασης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

 

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη και τοπικούς φορείς σταμάτησε σε πολλά καταστήματα και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες ενώ και στο δρόμο συνομίλησε με πολίτες, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, για θέματα της καθημερινότητας.

 

Άνετος, χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε όσους του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες ενώ το ενδιαφέρον κέρδισαν οι ποδηλάτες της Αστυνομίας που κάνουν περιπολίες μέσα στους πεζοδρόμους της πόλης με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη ενώ εκδήλωσε την αγάπη του για την ορεινή ποδηλασία. 

 

Επόμενη στάση γνωστό καφέ της πόλης. Εκεί, τον περίμεναν μεταξύ άλλων μέλη της ΝΔ και αυτοδιοικητικοί που είχαν την ευκαιρία να τον δουν και να τον καλωσορίσουν. 

Ο πρωθυπουργός παρέμεινε στο καφέ μισή ώρα και αμέσως μετά αναχώρησε ολοκληρώνοντας την ολιγόωρη παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.