Το Νοέμβριο η σειρά της κεντρικής πλατείας!

Τοπικά

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα έργα σε μια από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης, την οδό Πυρσινέλλα, καθώς τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της οδού εργασίες ασφαλτόστρωσης.  

Ειδικότερα με απόφαση του δημάρχου, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό μπροστά από την Πλατεία Πάργης μέχρι την συμβολή με την οδό Χαριλάου Τρικούπη, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων-πλην των αστικών λεωφορείων ενώ η διέλευση των πεζών θα πραγματοποιείται μέσω εργοταξιακής σήμανσης.

Κατανόηση ζητάει ο Δήμαρχος

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ρωτήθηκε σχετικά με τα έργα σε κεντρικά σημεία της πόλης, ειδικά τώρα που η κίνηση των οχημάτων στην πόλη αυξήθηκε εξαιτίας της έναρξης των σχολείων και των φροντιστηρίων. Όπως εξήγησε «βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές παρεμβάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και να υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες από κατοίκους των περιοχών αυτών».

«Κατανοούμε, είπε,  τις αντιδράσεις και τα παράπονα και ζητάμε την κατανόηση των πολιτών. Είμαστε σε συχνή επαφή με τους αναδόχους ζητώντας να τηρούν τα χρονοδιαγράμματα».

Παράλληλα απεύθυνε έκκληση στην Τροχαία και ζήτησε μεγαλύτερη επιτήρηση  για αποφυγή του διπλοπαρκαρίσματος που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων.

Το Νοέμβριο παίρνει σειρά η πλατεία

Η ολοκλήρωση του μεγάλου κόμβου στην πλατεία απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο είναι θέμα ημερών σύμφωνα με τον δήμαρχο. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο έργο εκτελέστηκε με γρήγορους ρυθμούς και στο τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο. «Ο ανάδοχος είναι από τους πλέον συνεπείς. Παράλληλα παρακολουθούμε και όλα τα άλλα έργα και έχουμε συμφωνήσει ακριβή χρονοδιαγράμματα με τους αναδόχους», τόνισε.

Ο κ. Ελισάφ ρωτήθηκε επίσης και για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, για να αναφέρει ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν  στις αρχές του Νοεμβρίου.

Για τις εκλογές του 2023 «Δεν είναι της παρούσης…»

Τέλος, ο δήμαρχος ερωτηθείς για τις δημοτικές εκλογές του 2023 και το τι πρόκειται να πράξει, σημείωσε πως: «Δεν είναι της παρούσης…Έχω πει με σαφήνεια ότι οφείλουμε να συνεχίσουμε ένα έργο που έχουμε ξεκινήσει και να το ολοκληρώσουμε», ήταν η απάντηση που έδωσε.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ