ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η TUS ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ  – Ικανοποίηση για την εκ νέου σύνδεση με Κύπρο

Τοπικά

H TUS ετοιμάζεται να επιστρέψει στα Γιάννενα, την άνοιξη. Η εταιρεία ανακοίνωσε, πως από τις 12 Απριλίου ξενικά τις πτήσεις από την Λάρνακα προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Η TUS είχε διακόψει τις πτήσεις της, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε και τώρα επανέρχεται καθώς ήδη άνοιξε τις κρατήσεις στην ιστοσελίδα της για τον προορισμό και το δρομολόγιο που δούλεψε η συγκεκριμένη το Λάρνακα – Γιάννενα.
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων κληθείς να σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη υπογράμμισε τη σημασία της διενέργειας διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της πόλης λέγοντας ότι «αποτελεί την πύλη για το εξωτερικό». Ο Θωμάς Μπέγκας, τόνισε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να επαναλάβει τις συζητήσεις με τα νέα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας για το επανακαθορισμό του σχεδιασμού των πτήσεων από και προς Ιωάννινα.
«Είναι σε κάθε περίπτωση ένα ευχάριστο γεγονός η επανέναρξη τω πτήσεων από την εταιρεία. Γνωρίζαμε για την αναδιοργάνωση της εταιρείας και αναμέναμε την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Σαν δημοτική αρχή θα έρθουμε εκ’ νέου σε επαφή με τα στελέχη προκειμένου να δούμε ξανά τον σχεδιασμό των πτήσεων» είπε ο κ. Μπέγκας επαναλαμβάνοντας την σημασία που έχει για το αεροδρόμιο, την πόλη και συνολικά την Ήπειρο η διεύρυνση των αεροπορικών εταιριών με πτήσεις εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ