Τίμησαν αστυνομικούς που τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας

Τοπικά

Η ευθύνη που έχει η Πολιτεία για τη θωράκιση του επαγγέλματος του αστυνομικού και της αναγνώρισής του ως επικίνδυνο, αναδείχτηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση τιμής

Η ευθύνη που έχει η Πολιτεία για τη θωράκιση του επαγγέλματος του αστυνομικού και της αναγνώρισής του ως επικίνδυνο, αναδείχτηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση τιμής προς τους αστυνομικούς οι οποίοι τραυματίστηκαν εν ώρα υπηρεσίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Μέγαρο της Αστυνομίας των Ιωαννίνων παρουσία αξιωματούχων της Αστυνομίας και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργάνων της ΕΛΑΣ, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στους: Ψυχογιού, Τζομανικας, Νίκου, Κάτσενου, Κατσάνος, Μπουμπογιάννης και Τάση.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άνεστης Κωνσταντινίδης, πάγιο και χρόνιο αίτημα των αστυνομικών και ειδικότερα των συνδικαλιστικών οργάνων είναι να αναγνωριστεί η επικινδυνότητα όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις. Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στην διάρκεια της υπηρεσίας τους και τώρα υπηρετούν σε διοικητικές θέσεις στην Αστυνομία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ