ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ – Ρεαλιστικό σενάριο οι συνεργασίες

Τοπικά

Το «μπαλάκι» που πέταξε ο Λάζαρος Νάτσης σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών έπιασε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας σημειώνοντας πως είναι αναγκαίο και ρεαλιστικό σενάριο.
Ο κ. Μπέγκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση την Τετάρτητόνισε πως οι προοπτικές συνεργασίας είναι καλοδεχούμενες ακόμα και για μια παράταξη της πλειοψηφίας λέγοντας: «Οι συνεργασίες της επόμενης ημέρας στο δήμο Ιωαννιτών είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο και θεωρώ ότι οι συγκλίσεις θα γίνουν στη βάση του προγραμματικού λόγου. Να περιμένουμε από τις παρατάξεις να καταθέσουν τα προγράμματά τους και τη φιλοσοφία τους και να συζητήσουμε για τις προοπτικές σύγκλισης και συνεργασίας και πριν και μετά τις εκλογές με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου».
Αντίστοιχα ο κ. Νάτσης το μεσημέρι της Τρίτης είχε αναφέρει πως η παράταξή του στρέφεται προς τη συγκρότηση ψηφοδελτίου αλλά και στις ενδεχόμενες προγραμματικές συγκλίσεις. Με τον τρόπο αυτό άνοιξε ένα νέο πεδίο διαλόγου κυρίως με τις δημοτικές παρατάξεις που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαεριστεράς.