Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία

Τοπικά

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου ενώ ήδη ένα ακόμη μεγάλο φορτίο με τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στάλθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας με την αμέριστη συμβολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει την δράση του με σκοπό να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να επιστρέψουν ομαλά στις κατοικίες τους και να καλύψουν ακόμα και τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες .

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες που είναι σε εξέλιξη καθώς οι ανάγκες σε αυτές τις περιοχές υπάρχουν.

«Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε με συντονισμένες ενέργειες η βοήθεια να φτάνει έγκαιρα στους πληγέντες.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες συνεχίζεται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τα Είδη Και Αγαθά Που Είναι Απαραίτητα

Την Παρούσα Χρονική Περίοδο Είναι:

1. ξηρά τρόφιμα μακράς διάρκειας

2. εμφιαλωμένο νερό

3. είδη ατομικής υγιεινής

4. χαρτικά

5. απορρυπαντικά

6. υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό

7. σχολικά είδη (καινούρια)

Στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 26510-87133 , 26510-87130

Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οδός Κοσμά Αιτωλού 10.

Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, Π. Τσαλδάρη 18 Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Περδικάρη 1.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ