Συνάντηση με στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας στο Δημαρχείο

Τοπικά

Στα Γιάννενα βρέθηκαν στελέχη εταιριών κρουαζιέρας προκειμένου να συναντηθούν με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Λώλη και άλλα στελέχη του Δήμου Ιωαννιτών.

Η συνάντηση έγινε το Σάββατο το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασίας για την προσέλκυση επισκεπτών κρουαζιέρας.

Όπως αναφέρθηκε το γειτονικό λιμάνι μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ως βασική πύλη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ήπειρο και ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας φιλοδοξεί να επενδύσει στην πολυτελή κρουαζιέρα, με μικρού και μεσαίου μεγέθους υπερσύγχρονα κρουαζιερόπλοια.

Όπως τονίστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Λώλη «η πόλη των Ιωαννίνων διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απαιτούνται, για να αποτελέσει ελκυστικό τουριστικό προορισμό».

Στην διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εταιριών κρουαζιέρας είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη, αντιπροσωπευτική εικόνα για το παρεχόμενο τουριστικό προϊόν.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ