Συγνώμη Καχριμάνη για την πολύωρη διακοπή νερού στην Ανατολή

Τοπικά

Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα άρχισε η αποκατάσταση της υδροδότησης στην Ανατολή

Η διακοπή ήταν προγραμματισμένη από τον ανάδοχο των έργων κατασκευής στην οδό Νιάρχου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετατόπιση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης. Άλλωστε, η ανακοίνωση για την έναρξη των εργασιών με την προβλεπόμενη διακοπή νερού, έγινε και την προηγούμενη μέρα από την ΔΕΥΑΙ.

Ωστόσο, δεν υπήρξε πρόβλεψη για τα προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια των εργασιών, με αποτέλεσμα οι εργασίες να διαρκέσουν πολύ περισσότερο του αναμενόμενου και η ταλαιπωρία των κατοίκων της Ανατολής να είναι πολύωρη, αφού έμειναν χωρίς νερό σχεδόν 18 ώρες.

Όσο περνούσαν οι ώρες, οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα πλήθαιναν, όμως, η αποκατάσταση της υδροδότησης ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συνδρομή των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΙ.

Ο Περιφερειάρχης, Αλ. Καχριμάνης, με ανάρτηση στο Facebook, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία, εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου. Όπως είπε χαρασκτηριστικά, κατά την διάρκεια μετατόπισης του αγωγού προέκυψαν προβλήματα για τα οποία δεν υπήρξε προνόηση, αλλά σε τέτοιου είδους επεμβάσεις συμβαίνουν και απρόοπτα. «Με τη συνεργασία του αναδόχου και των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΙ αυτά αντιμετωπίστηκαν. Όταν γίνονται τέτοιες επεμβάσεις συμβαίνουν και απρόοπτα. Σε ό,τι μας αφορά ζητάμε συγνώμη».