Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Ουκρανούς

Τοπικά

Όπως ανέφερε ο κ. Πάνου η συγκέντρωση του υλικού γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (κτίριο ΚΕΠΑΒΙ) και στο ΚΕΠ Υγείας (Αβέρωφ 6- ισόγειο)

Να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τον λαό της Ουκρανίας κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ εφόσον επικοινώνησαν και με άλλους δήμους και φορείς, αποφάσισαν από κοινού να βοηθήσουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων διαρκείας προκειμένου να σταλεί στον λαό της Ουκρανίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Πάνου η συγκέντρωση του υλικού γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (κτίριο ΚΕΠΑΒΙ) και στο ΚΕΠ Υγείας (Αβέρωφ 6- ισόγειο) από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.

Καλούμε τους πολίτες να βοηθήσουν όπως κάνουν και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια. Μετά από επικοινωνία που είχαμε μας πρότειναν τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διάρκειας αλλά και φαρμάκων» ανέφερε ο κ. Πάνου. Στο μεταξύ, όπως είπε στόχος είναι η βοήθεια αυτή όταν συγκεντρωθεί να σταλεί στην πόλη Νίζνα που είναι αδελφοποιημένη πόλη με τα Γιάννενα «εκεί έζησαν και μεγαλούργησαν οι αδερφοί Ζωσιμάδες. Είναι λοιπόν μια οφειλόμενη τιμή στους ευεργέτες μας», κατέληξε ο κ. Πάνου.

Τα υλικά που χρειάζονται είναι: παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά, επίδεσμοι, γάζες, κονσέρβες, δημητριακά, ζάχαρη, ζυμαρικά, καφές, κουβέρτες, sleeping bags, κεριά και είδη καθαριότητας.

 

 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ