Στο Νέο Κλειστό η Τατιάνα Καλογιάννη

Τοπικά

Την παράταξη εκπροσώπησαν τα μέλη της Νίκο Γιωτίτσα, Γιώργο Στεργιούλη και Κώστα Τσάγκα, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη.

Οι δυνατότητες που έχει ο Δήμος Ιωαννίνων να φιλοξενήσει σε βάθος χρόνου κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητικών υποδομών για την φιλοξενία ομάδων υψηλού βεληνεκούς με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητικού και προπονητικού τουρισμού, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023» και της επιτροπής λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.

Από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού έγινε αναφορά στις δυσκολίες που προέκυψαν σχετικά με την αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά και στην υψηλή ζήτηση εκ μέρους των σωματείων μπάσκετ να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού, όλο και περισσότερες δραστηριότητές τους (τόσο για προπονήσεις όσο και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους).

Στα 4 χρόνια θητείας της Επιτροπή Λειτουργίας και παρά τις δυσμενείς συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού, στο νέο αυτό αθλητικό κέντρο που διαθέτει ομολογουμένως αξιόπιστες εγκαταστάσεις με σύγχρονες προδιαγραφές, εκτός των αναγκών των τοπικών σωματείων που εξυπηρετήθηκαν απρόσκοπτα με βάση ένα ορθολογικό προγραμματισμό, φιλοξενήθηκαν για την προετοιμασία τους ομάδες τόσο από την Basket League όσο και η Εθνική Ομάδα Γυναικών. Επίσης, συζητήθηκε το υφιστάμενο πρόβλημα της ομαλής προσέγγισης των οχημάτων στο Γυμναστήριο.

Την παράταξη εκπροσώπησαν τα μέλη της Νίκο Γιωτίτσα, Γιώργο Στεργιούλη και Κώστα Τσάγκα, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη. Εκ μέρους της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Βασίλης Λούπας. Κοινή διαπίστωση ήταν το γεγονός πως τα Ιωάννινα είναι από τις λίγες πόλεις που δεν διαθέτουν Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, ενώ έγινε μνεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο συνολικό πλαίσιο αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων που υφίστανται στο λεκανοπέδιο.

Από τη μεριά της, η κα Καλογιάννη συνεχάρη τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας του Γυμναστηρίου για την οργανωμένη και μεθοδική διεύθυνση όλων των λειτουργιών του, και κυρίως γιατί αυτή η επιτυχημένη δραστηριότητά τους συμβάλει στην προβολή της πόλης μας μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι η δημοτική παράταξη Ιωάννινα_2023 είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών τους και πρόθυμη να συμβάλλει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, στην ευόδωση κάθε δραστηριότητας που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο λεκανοπέδιο.