Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και τα κοινά οφέλη

Τοπικά

Στα Γιάννενα ο πρόεδρος και στελέχη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Σε κλίμα αισιοδοξίας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός  και στελέχη της εταιρίας -με αφορμή την γενική συνέλευση που διενεργείται στα Γιάννενα- παρουσίασαν τους νέους στόχους που θέτουν ενώ την ίδια ώρα επικοινωνούν τα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Σε κοινή συνέντευξη  παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και η  πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, παρουσία των Προέδρων των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας, των Συνεταιριστικών Τραπεζών και του ιδιωτικού δικτύου με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης και αμοιβαία οφέλη».

Στο πλευρό του προέδρου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Πίνδος» Ανδρέας Δημητρίου, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κώστας Ζωνίδης  και ο πρόεδρος του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» Χάρης Λιούρης, όλοι τους συνεργάτες που  επιβεβαίωσαν την κοινή δέσμευση για ενίσχυση των δεσμών και ανάπτυξης της συνεταιριστικής ιδέας.

Τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής καλωσόρισε ο Ανδρέας Δημητρίου τονίζοντας την αδιάλειπτη συνεργασία που υπάρχει «έχουμε αδιάλειπτη συνεργασία. Πάντα προς όφελος της «Πίνδου» και της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και θέλουμε να συνεχίσουμε» , επεσήμανε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Ζωνίδης που στάθηκε στην πολυετή συνεργασία και στην αξία αυτής «η συνεργασία μας είναι πολυετής και επιτυχημένη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

40 χρόνια και συνεχίζουν

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική μετρά σήμερα 40 χρόνια ιστορίας, με το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της να ανήκει σε ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές οργανώσεις οι οποίες ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την συνεταιριστική οικογένεια. Εταιρίες όπως η Unipol (Ιταλία), Macif (Γαλλία) και P&V (Βέλγιο), προσφέρουν μέχρι και σήμερα την τεχνογνωσία τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στρατηγικό βήμα της Συνεταιριστικής.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι στην ουσία μια «μικρή πολυεθνική» και η μοναδική αμιγώς συνεταιριστική ασφαλιστική στην Ελλάδα, που διέπεται από τις συνεταιριστικές αρχές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, κυρίαρχο κριτήριο αποτελεί και η κεφαλαιακή της επάρκεια, η οποία αποδεικνύεται από τον υψηλότατο δείκτη φερεγγυότητας που διαθέτει και την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας.

«Σήμερα η Συνεταιριστική είναι μία σύγχρονη εταιρία, που διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη και ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών, επενδυτικών και αποταμιευτικών προϊόντων για να καλύψει σε κάθε ανάγκη της καθημερινότητας».

Εν συνεχεία, ο κ. Κοντός ανέφερε ότι στόχος είναι η ενίσχυση των σχέσεων με τις Συνεταιριστικές Ενώσεις της Περιφέρειας ενώ παράλληλα έκανε λόγο στην διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας που ήδη ξεκίνησε προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το brand.

Στη δική του παρέμβαση, ο Εμπορικός διευθυντής  επεσήμανε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης με σύγχρονα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες «είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να συζητήσουμε με φίλους και συνεργάτες και φυσικά για να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας» κατέληξε.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ