ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ-Καλά στην υγεία του το 6χρονο αγόρι

Τοπικά

Παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση

Καλά στην υγεία του είναι το 6χρονο αγοράκι που από την Τετάρτη το βράδυ νοσηλεύεται στο γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα μετά από πτώση του, ενώ έκανε motocross για παιδιά.

Το 6χρονο αγοράκι παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική και είναι υπό διαρκή ιατρική παρακολούθηση, ενώ αναμένεται να κάνει και επαναληπτικούς ιατρικούς ελέγχους, με τη κλινική εικόνα του μικρού είναι καλή και να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα κ. Σπύρος Δερδεμέζης, ερωτηθείς για το συμβάν στάθηκε στην ετοιμότητα του υγειονομικού προσωπικού ευχαριστώντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές καθώς όπως εξήγησε δεν ήταν το μόνο έκτακτο περιστατικό  που έπρεπε να διαχειριστούν:

«Ήταν μια δύσκολη εφημερία καθώς εκτός από την διακομιδή του παιδιού από τους  Φιλιάτες είχαμε επίσης ένα ατύχημα 14χρονου και διακομιδή τραυματιών από τροχαίο ατύχημα. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και αντεπεξήλθαν. Τόσο ο 6χρονος όσο και ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν για νοσηλεία και παρακολούθηση. Το ίδιο και τα θύματα του τροχαίου» είπε ο κ. Δερδεμέζης που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άμεση διακομιδή του 6χρονου: «Το παιδί έφτασε πολύ γρήγορα σε εμάς. Για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην διακομιδή ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας», κατέληξε ο διοικητής του νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ