Προνόμια για τις τοπικές επιχειρήσεις

Τοπικά

5η χρονιά υποστήριξης του Lake Run από την Τράπεζα Ηπείρου

Την έμπρακτη στήριξη και του φετινού Lake Run δείχνει με την 5η συνεχή συμμετοχή της η Τράπεζα Ηπείρου ως χορηγός της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην βορειοδυτική Ελλάδα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, θα έχει και η υιοθέτηση της δράσης «Lake run proud partner», με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioanninna Lake run, οι οποίοι με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα αλλά και υπηρεσίες προς τους δρομείς και τους εθελοντές της διοργάνωσης. Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η ενθάρρυνση των τοπικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στη πόλη, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη και για την δική τους λειτουργία.

Τις ευχαριστίες του στην Τράπεζα Ηπείρου για την σημαντική της χορηγία, εξέφρασε ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run κ. Ηλίας Σπυριούνης, στην συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε για την ανακοίνωση της χορηγίας, δηλώνοντας «Έχουμε δίπλα μας και φέτος την Τράπεζα Ηπείρου, την Τράπεζα του τόπου μας, που σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, όχι μόνο ήταν παρών, αλλά αύξησε και τη χορηγία της. Το Proud Partner είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες. Στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, στάθηκε στην πολύπλευρη στήριξη της Τράπεζας στην διοργάνωση, τονίζοντας την σημασία στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και της προβολής της πόλης των Ιωαννίνων σε ολόκληρη την Ελλάδα. «Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά μια εκδήλωση που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε με συνέπεια πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν να απουσιάζουμε από το Ioannina Lake Run», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κάλεσμα απηύθυνε  σε όλους τους επιχειρηματίες ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, παροτρύνοντάς τους να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, κίνηση που θα αποτελέσει και το έναυσμα μιας σημαντικής προσπάθειας για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Από την πλευρά της Τράπεζας προσφέρουμε στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, προνομιακούς όρους», τόνισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Επίσης, η Τράπεζα Ηπείρου θα είναι και φέτος αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30χλμ, απονέμοντας το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα καταφέρουν να τερματίσουν πρώτοι , ενώ δεύτεροι και τρίτοι θα επιβραβευτούν με 300 και 150 αντίστοιχα. Τέλος, φέτος θα είναι και η πρώτη φορά, που η Τράπεζα Ηπείρου θα συμμετέχει με την δική της ομάδα, στον αγώνα των 5 χλμ.

Έμπρακτη στήριξη στις δράσεις για τον διαβήτη

Επιταγή στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη, Σπύρο Αθανασίου, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., παρέδωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run κ. Ηλίας Σπυριούνης,  με την επιταγή να αφορά ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή δρομέων από όλη τη χώρα στο Ioannina Lake Run Virtual, μια εικονική εκδοχή του Γύρου Λίμνης, πέρσι.