«Πράσινη αποστολή» η ανακύκλωση των μπαταριών

Τοπικά

Το Followgreen του Δήμου Ιωαννιτών καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανακύκλωση μπαταριών.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες καλούνται να βρουν ποια είναι η σωστή πορεία μιας τελειωμένης μπαταρίας, ακολουθώντας την διεύθυνση www.followgreen.gr/ioannina/Mission/Single/3151 με έπαθλο ένα οικολογικό ανοξείδωτο θερμός.

«Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα», σημειώνει η ανακοίνωση και τονίζει πως ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού, με το δώρο να αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.