Πήραν αποφάσεις για εκλογές

Τοπικά

Πάνω από 170 άτομα βρέθηκαν στα Λιθαρίτσια προκειμένου να συμμετάσχουν και να ακούσουν τους εκπροσώπους των παρατάξεων

Τοποθέτησαν τις πλαστικές καρέκλες στο πάρκο στα Λιθαρίτσια και απεύθυναν αίτημα συμμετοχής στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, τα οποία συμμετείχαν στην εκλογοπαολογιστική συνέλευση που είχε αναβληθεί και πλέον δεν μπορούσε να αναβληθεί εκ νέου.

Πάνω από 170 άτομα βρέθηκαν στα Λιθαρίτσια προκειμένου να συμμετάσχουν και να ακούσουν τους εκπροσώπους των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν σε λίγες μέρες ψήφο, ενώ κατά την διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Η Τίνα Ζέκα μίλησε για την διαδικασία επισημαίνοντας ότι κρίθηκε αναγκαίο η συνέλευση να γίνει σε ανοιχτό χώρο ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και να τηρηθούν και τα πρωτόκολλα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα που υπήρχαν και υπάρχουν για τους εργαζόμενους στους δήμους με πρώτο αυτό που αφορά τις προσλήψεις νέων εργαζόμενων ούτως ώστε να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν.

Η κα. Ζέκα υπογράμμισε επίσης, ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν συνταξιοδοτήσεις και αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται ο αριθμός των αναγκών που προκύπτουν «είναι πάντα στις προτεραιότητες όλων και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και προσλήψεις προσωπικού», όπως τόνισε η ίδια.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ