Πανελλαδική πρωτιά για το Μέτσοβο

Τοπικά

Την 1η θέση μεταξύ των 10 αποτελεσματικότερων δήμων της χώρας όπως αποτυπώνονται στη μελέτη του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» καταλαμβάνει ο δήμος Μετσόβου, με τον δήμαρχο Κ. Τζαφέα σε γραπτή του δήλωση να τονίζει:
«Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τον δήμο μας διάκριση. Η πρώτη θέση μεταξύ των δέκα (10) καλύτερων δήμων της χώρας αντανακλά στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, των υπαλλήλων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνδημοτών που μας στηρίζουν και κατανοούν την προσπάθειά μας αυτά τα χρόνια.
Η διάκριση αυτή μας κάνει υπερήφανους και αποφασισμένους να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ με στόχο την βελτίωση της αποτελεσματικότητας σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών επ’ ωφελεία των συνδημοτών και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής μας.
Ο δήμος Μετσόβου είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και η κάθε διάκριση και προβολή του έχει τεράστια αξία και σημασία για τον δήμο και όλους τους παράγοντες της περιοχής που ταυτόχρονα μας γεμίζει με ευθύνες να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ για μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον».