Όλα «οδηγούν» στο ατύχημα

Τοπικά

Η εκδοχή του ατυχήματος, φαίνεται πως είναι η επικρατέστερη για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας 58χρονος από το Κεφαλόβρυσο το μεσημέρι του Σαββάτου

Ο 58χρονος κυνηγούσε αγριόχοιρους μαζί με μία ομάδα κυνηγών κοντά στη Βήσσανη, σε ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο, λόγω της μορφολογίας του εδάφους. Αφού το κυνήγι είχε ολοκληρωθεί, τα μέλη της οικογένειάς του και οι σύντροφοί του στην παρέα τον αναζήτησαν στο κινητό του τηλέφωνο καθώς δεν είχε επιστρέψει στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης και δεν απαντούσε στις κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.

Έτσι, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η 5η ΕΜΑΚ που μετά από αναζήτηση μερικών ωρών τον εντόπισε σε γκρεμό, χωρίς τις αισθήσεις του. Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του κράτησε αρκετές ώρες, αλλά ήταν πλέον αργά για τον 58χρονο. Η πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή του ατυχήματος, καθώς φαίνεται, ότι γλίστρησε από το σημείο στο οποίο βρισκόταν και έπεσε σε γκρεμό, με τα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα του να είναι μοιραία για τη ζωή του.