Οδεύουν σε εκλογές….

Τοπικά

Στις κάλπες προσέρχονται τα μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων τη Δευτέρα 4 Απριλίου προκειμένου να αναδείξουν τα νέα μέλη. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Τάσος Τόκας αναφέρθηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση αλλά και στα όσα έγιναν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε και η πορεία των εργασιών στα σχολεία ΣΑΠ καθώς σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαν από τον αντιδήμαρχο Παιδείας αναμένεται να ολοκληρωθούν όλα τα έργα μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ώστε να είναι εφικτή η εγκατάσταση των παιδιών στις νέες εγκαταστάσεις.

Ο κ. Τόκας αναφέρθηκε και στα άλλα θέματα που προσπάθησαν να αναδείξουν μέσα από την δράση του συλλόγου που έχει σαν βασικό προσανατολισμό την διεκδίκηση από τους αρμόδιους λύσεων  των προβλημάτων των σχολείων. «Υπάρχουν πολλά θέματα υλικοτεχνικής υποδομής, μεταφοράς, έλλειψης εκπαιδευτικών, στήριξης των μαθητών. Ο ρόλος, η δράση και το περιεχόμενο λειτουργίας της Ένωσης Γονέων  στην  πόλη αποτελούν αναντικατάστατα στοιχεία για να προβληθούν τα αιτήματα, για να διεκδικήσουμε τη μόρφωση που έχει ανάγκη ο κάθε μαθητής σήμερα…

Το τρίχρονο που πέρασε, η δράση μας ήταν πλούσια,  παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε λόγω του κορωνοϊού. Είμαστε από τις λίγες Ενώσεις Γονέων που παρά τις υπαρκτές  δυσκολίες, δεν το βάλαμε κάτω και ήμασταν  παρόντες σε όλα τα μεγάλα προβλήματα, απαιτώντας λύσεις» είπε ο κ. Τόκας.

Στο επίκεντρο της συνέλευσης και τα προσφυγόπουλα από την Ουκρανία που αναμένεται να έρθουν στην πόλη μας «χρέος μας είναι να υποδεχτούμε τα παιδιά στα σχολεία, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους» είπε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ