Νέο φορτίο βοήθειας από τα Γιάννενα αναχώρησε για τη Θεσσαλία

Τοπικά

Με προορισμό την Θεσσαλία αναχώρησε το νέο μεγάλο φορτίο με τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που στάλθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου

Με προορισμό την Θεσσαλία αναχώρησε το νέο μεγάλο φορτίο με τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που στάλθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες.  Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας με την αμέριστη συμβολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει την δράση του με σκοπό να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να επιστρέψουν ομαλά στις κατοικίες τους και να καλύψουν ακόμα και τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αντίστοιχες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε με συντονισμένες ενέργειες η βοήθεια να φτάνει έγκαιρα στους πληγέντες. Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες συνεχίζεται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 26510-87133 , 26510-87130 Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οδός Κοσμά Αιτωλού 10. Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, Π. Τσαλδάρη 18 Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Περδικάρη 1.

Τα είδη και αγαθά που είναι απαραίτητα την παρούσα χρονική περίοδο είναι :

1. ξηρά τρόφιμα μακράς διάρκειας

2. εμφιαλωμένο νερό

3. είδη ατομικής υγιεινής

4. χαρτικά

5. απορρυπαντικά

6. υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό

7. σχολικά είδη ( καινούρια)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ